Overnatting


Festivalcamp 2023

Under festivalen har du mulighet til å overnatte på vår festivalcamp:

  • Parkeringsplass og treningsfelt i Viosen stadion.
  • Utenfor Snåsa hotell som omkranser arrangementet.

Her er det mulighet for både campingvogn, bobil og telt.

Betaling på vippsnr: 797149 (200kr).
​​

Husk å være ute i god tid før festivalen begynner!

Snåsa Hotell

Snåsa Hotell ligger landlig og fredelig til ved Snåsavatnet. Her kan du bo under din ferie i Snåsa og under møter og konferanser. Hotellet bruker lokale råvarer av meget god kvalitet. Her serveres det alt fra husmannskost til de lekreste retter.

Godseier Schulz Sommerresidenzer

Hos Godseier Schulz Sommerresidenzer kan du overnatte i hytter, alle beliggende nær vannkanten med selvhushold. Beliggenheten til hyttene passer utmerket for døsige dager på et svaberg, i båt, på sykkel eller på tur i skogen.

Strindmoen Camping

Her kan du nyte stillheten og høre humla suse. Med oppvarmede hytter med vedfyring. Mange gode tilbakemeldinger på at det er flott, rent og pent her. Natursti forbi fossefall med utsiktspunkter, minikraftverk, krigsminner, fløytardam og stuggu. Du også kan se vårt lille «museum» med gamle gjenstander, samlet og hengt opp for skue.

Føllingstua camping

Føllingstua ligger ved sørenden av Snåsavatnet, ved E6. De tilbyr overnatting i hytter, rom og oppstillingsplasser for bobil og campingvogner med tilgang til strøm. De tilbyr salg av fiskekort til Snåsavatnet og utleie av båt og kano. De har kafé, kiosk og middag i høysesong ellers på bestilling.

Vegset Camping

Vegset Camping ligger ved nordenden av Snåsavatnet, Ved E6. De tilbyr overnatting i enkle hytter med kokemuligheter og oppstillingsplass for bobil og caravan med strøm. Det er også sanitæranlegg med dusj. Når man er hos dem kan man bade, fiske, grille og slappe av.

Kvam Motell & Camping

Camping og Motell som ligger idyllisk til helt ned til Snåsavatnet, Ved E6. Her er teltplasser, plasser for bobil og campingvogner, hytter i forskjellige prisklasser og rom i motellbygget. De har fin og barnevennlig badestrand. De har båtutleie og stedet er Ideelt for kano og kajakkutfart og øyhopping.

Grana bryggeri 

Har overnatting ved Grana bryggeri i tillegg leies ut en liten hytte på Grønnøra. Kan også leie ut båtplass.