Premieverdi 2019: 168.812.-


Snåsavatnet fiskefestival er nå stolte over å presentere årets premieliste som kan kalles massiv! Årsaken til at vi med glede kan dele ut fete premier til de heldige vinnerne, er på grunn av svært rause sponsorer. Vår toppsponsor er Normark Norway, og G-sport Grong og Snåsa fjellstyre bidrar også med fine premier.

Gjennom fokus på de små detaljene, kompromissløs testing og kvalitet i hvert kast, er Normark Norway den største leverandøren av topp fiskeutstyr i Norge. Dette gjenspeiler deres sortiment som består av et bredt spekter av kjente merkevarer og produkter av ypperste kvalitet, tilpasset behovene til nettopp sportsfiskerne i Norge.

Årets premieliste slår alle rekorder og burde være en god grunn for nettopp DEG til å delta under Snåsavatnet Fiskefestival 2019. Sjekk den ut her!