Det blir eksplosiv kjemi under årets festival!


To store Trønderrocknavn kommer til Snåsa under lørdagens fest ved Snåsa hotell 6.juli!

MAGNUS HESTGREI M/ BAND

Jeg lever heller i en usikker frihet, enn å slumre i en fengslende trygghet”, sier Magnus Hestgrei. Verdalingen er én av to store trønderrocknavn som kommer for å lage liv på Snåsa. Siden 2014 har han satset fullt på musikken, og vært en av landets mestspillende trubadurer. I 2014 ga han ut EP-en «Bryt fri». Dette ga mersmak både for artisten selv og lytterne. I 2015 kom singlene ‘‘De to første’’, etterfulgt av ‘‘To trønderske til’’ i 2016, som forløpere til fullengderen, «Trøndelagsnytt». Trønder-Avisa ga platedebuten terningkast 6, og Magnus Hestegrei fikk for alvor fotfeste i hjemfylket. (Utdrag fra hjemmesiden.) I 2018 kom albumet «Månen over Europa».

 

 

GRANNES

«De har fått Hard Rock Cafe i Praha til å riste, Rockefeller til å koke og store festivaler til å runge av allsang. Men Grannes er akkurat like rå når de spiller på grendehus og kulturhus rundt omkring i Norge.»  Så at det blir liv og trøkk under årets fest er det ikke tvil om! Bandet er kjent for å løfte stemningen til taket med sine show. I 2013 debuterte de med sin første fullengder, «Ingen vei tilbake» som raskt tok opp spilletid på radiokanalene. Med «Søttiåttenullnull» og siste fullengder, «Eksplosiv kjemi» vil allsaglåtene komme som perler på en snor under festen.

 

 

Om ikke lenge blir det lagt ut billetter til Snåsavatnet fiskefestival 2019, så for all det- FØLG MED!!