Jävlar På Kärlek er klare for Snåsa


 

Under festen lørdag 30.juni ved Snåsa hotell blir det show med høy partyføring når trondheimsbaserte  Jävlar på Kärlek inntar festivalscenen! 

HER KAN DU BESTILLE BILLETTER! 

Her blir feststemte fiskefestivalere tatt rett med til söta bror og landet med over 1000 partyhits!  Vi snakker fra 70 tallet med artister som ABBA, Harpo og Björn Skifs. 80-tallet med Magnus Uggla, Herreys og Thomas Ledin. 90-tallet med Roxette, Glenmark Eriksson Strömstedt, Markoolio og Kent. Samt nyere svenske artister som: Björn Rosenström, Bo Kaspers Orkester og Håkan Hellstrøm.

Bandet har straks 9 årsjubileum, de hadde sin aller første spillejobb i august 2009.

Vi har slått av en prat med bandet for å finne ut om de har startet oppvarmingen til årets happening på Snåsa:

Hvorfor i all verden spiller dere svenske hits?

– Det er et godt spørsmål. Historien er at Eskild (Patrik) som startet bandet fikk idèen om å spille svensk musikk. Vi hadde på en måte nok band i Norge som reiste rundt med norsk rock. Så når han spurte de andre om å være med, så var allerede tanken å spille svensk musikk. Utviklingen av produktet og bandet har vi sammen gjort i tiden etter vi begynte å jobbe sammen.

… Skulle ta det helt ut…..

Og når de først var inne på svensk tema, bestemte de seg for å ta den HELT ut:

– Det ble ganske fort klart at vi skulle ta det helt ut når det gjaldt svensk som tema. Blått og gult skulle gå igjen i scene, klær, buss og alt vi gjorde. Vi skulle også snakke svensk. Det handlet om å gjøre noe mer enn de fleste andre band i det å lage et temashow med musikk som ga god stemning.

Hva er det beste med å spille i  Jävlar På Kärlek?

– Det beste med å spille i Jävlar På Kärlek er nok det å oppleve den takknemlige responsen vi får fra publikum når vi entrer scenen og gjør vårt show. Vi har jo våre 4 svenske personligheter og roller vi tar med oss på scenen, og det virker å smitte over og gi en herlig dimensjon til festen.

Paradoksalt nok  spiller bandet nesten utelukkende i Norge, og har gjennom snart 9 år dekket området fra Alta i Nord, Spydeberg i Sør til Kopervik i Vest. De ligger nå på et snitt på mellom 25 og 35 jobber pr. år.

Hva kan festivalpublikum forvente seg når Sverige inntar Snåsa? 

– Publikum på Snåsa kan vente seg et velsmurt partyband som går ut i 100 og holder oss der gjennom hele kvelden. Det blir feelgood musikk og allsang hele veien!

Dette er  Jävlar På Kärlek:

Ola “Mus-Olle” Viken – Song/akk.gitarr
Eskild “Patrik” Wold – Gitarr/song
Robert “Robban” Ferstad – Bas/song
Eirik “Stickan” Grønseth – Trummor/song

HER KAN DU BESTILLE BILLETTER!