Stadig flere vil være med på sponsorlaget for fiskefestivalen


FOTO: Valtra Tractors

For at Snåsavatnet fiskefestival skal holde både hjul og skuterbelter i gang, er man avhengig av gode sponsorer. Nå har festivalen fått tre nye sponsorer gjennom entreprenør Letnes, Norsk dekk import, og sammen med BRP/ Hjelde maskinservice, har Akershus Traktor blitt ny hovedsponsor. Under den kommende festivalen som går av stabelen 29.juni- til 1.juli, kan du oppleve flunkende nye Valtra- traktormodeller.

Det blir utstilling av de nye traktormodellene i området ved watercross- showet på Seemsøra, og Frode Moe i Akershus Traktor er både stolt og glad for at traktorleverandøren har blitt ny hovedsponsor:

– Vi har levert mange Valtra-  modeller på Snåsa. Snåsa har vært og er et betydelig marked for oss, så når vi fikk lov å være med som sponsor, ble vi veldig glade. Det føles godt å kunne gi noe tilbake. Vi kommer til å vise fram helt nye modeller under festivalen og jeg kan garantere at disse traktorene vil vekke oppsikt. Her snakker vi både sort metalic og sorte felger og mye annet nytt, forteller Moe spent.

Ja det er ikke annet å si enn at det antagelig kommer til å krøle av bønder under årets watercross!

Akershus Traktor har i dag til sammen 10 avdelinger i Troms, Verdal, Fosen, Stjørdal, Klett, Vinstra, Hamar, Hønefoss, Mjøndalen og Jessheim. I tillegg dekker de Vestfold og Telemark. De har 120 medarbeidere fordelt på Ettermarked (verksted og deler), Salg og Administrasjon. De forhandler sterke merkevarer som bl.a. Valtra, Lely, Fendt, Westbjørn, Holms, Komatsu, Weckman, Can-am i tillegg til andre merker.

Letnes Entreprenør og Letnes Fjellsprengning AS

Letnes Entreprenør og Letnes Fjellsprengning AS på Inderøy er også ny sponsor av i år. Det ettertraktede firmaet ble i 2007 utnevnt til nasjonal demonstrasjonsbedrift av Utdanningsdirektoratet. Utnevnelsen ble gitt for bedriftens systematiske arbeid gjennom mange år for å fremme kvalitet i opplæringen av lærlinger. Bedriftene eies i dag av David Letnes, sønn av grunnleggeren, Anton.  Samlet er det ca. 50 ansatte i de to bedriftene. Det er dyktige og motiverte medarbeidere – ansatte med fagbrev, anleggsteknikere, anleggsingeniører m.m.

FOTO: Letnes Entreprenør og Letnes Fjellsprengning AS

Norsk dekkimport

En annen ny sponsor som ser nytten av å bli med på den stadig voksende festivalen er Norsk dekkimport.  NDI har 800 ansatte og er en av Skandinavias største leverandører av dekk, felg og komplette hjul til alle typer kjøretøy. Kundene hos NDI får service fra 7 engroslagere i Danmark, 9 i Norge, 2 i Sverige, 2 i Finland og 1 i Tyskland. Fra disse strategisk plasserte lagerene distribuerer NDI dekk, felger og komplette hjul til bil, lastebil og anleggsbransjen. Utover dette eier NDI 60 Super Dekk Service butikker i Danmark, videre er 200 Super Dekk Service forhandlere i Norge og 90 i Sverige organisert som en soft-franchise kjede.

FOTO: NDI