– Sponsorene betyr mye for festivalen


PREMIERING: Ola Grande Agle i Sparebank1 deler ut pris etter fiskekonkurransen ved Snåsa hotell. Sparebank! er en viktig bidragsyter til festivalen. (FOTO: Hallvard U. Smestad)

29.-1.Juli braker det igjen løs med et rikholdig program under Snåsavatnet Fiskefestival 2017. For å dra igang et såpass stort arrangement, er festivalen helt avhengig av å spille på lag med sponsorene, ikke minst de lokale sponsorene, forteller festivalsjef, Vemund Gjertsen.

Snåsavatnet Fiskefestival blir bare større og større, som fisken i Snåsavatnet, det viser besøkstallene under fjorårets arrangement som satte rekord. Barn og voksne i skjønn forening koste seg med fiske, watercross- show, konkurranser og hyggelig selskap. Premiene var mange, og gullvekta på 75. 000 kroner ble fordelt.

Ønsker flere med på laget

Gode sponsorer som har støttet festivalen har gjort dette mulig. Det kommer flere og flere på laget, og festivalen har i dag 7 solide bedrifter som bidrar stort. For å fortsette å utvikle festivalen til å bli ennå bedre, ønsker festivalen å nå ut til ennå flere lokale sponsorer, forteller Gjertsen:

– Det er ikke bare midlene som betyr noe for oss, vi er avhengig av et godt samarbeid med sponsorene, og håper bedriftene ser nytten det er i å sponse festivalen som nå har blitt godt kjent også utenfor Snåsa. Vi vil at bedriftene skal være stolte av å støtte oss!

Sparebank1 med langtidsrettet samarbeid

En av sponsorene som har støttet festivalen i en årrekke og som ser et stort potensiale i festivalen, er Sparebank1. Tidligere har de sponset med direkte midler. Nå får festivalen utviklingsmidler, langsiktige og målrettede samarbeidsplaner i et foreløpig 2- års perspektiv.

– Sparebank1 ser virkelig lyst på festivalens fremtid og ønsker en fremtidsrettet relasjon med oss, forteller Gjertsen.

I disse dager sendes det ut brev til aktuelle sponsorer på Snåsa, med en beskrivelse av nytten det er å være en del av festivalfamilien, og Gjertsen håper på god respons:

– Man er avhengig av et godt samarbeid for å drive festivalen videre, derfor ønsker vi en god dialog med råd og tips fra aktuelle sponsorer. Hvis du er en bedrift som hittil ikke har bidratt som sponsor, men tenker på det, vil vi at du tar kontakt, avslutter Gjertsen.

En ting vi i fiskefestivalen føler oss sikre på, er at det også i år vil bli et knallbra arrangement med mange gode samarbeidspartnere på laget. Det blir også i år flotte arrangementer for store og små, fine premier- og årets hovedartist på festen ved hotellet 1.juli, er i boks. Vi holder dere selvsagt oppdatert på dette opp mot festivalen, så det er bare å følge med..

STORØRRET: Den fiskegale lederen i Snåsavatnet fiskefestival, Vemund Gjertsen, med en storørret han er usikker på hvor er tatt.. (FOTO: Privat)