Proffe fiskere kommer for å holde foredrag


ARKIVFOTO: Hallvard U. Smestad

ARKIVFOTO: Hallvard U. Smestad

Normark Norway AS, tidligere Elbe, er en stor sponsor for Snåsavatnet Fiskefestival. Og i år kommer firmaets eget Rapala- team for å holde foredrag om wobblerfiske på Snåsavatnet. 

Det hele startet i 1944, da en svenske ved navn Lennart Bengtson laget sin første fiskesluk. Denne sluken fikk navnet Elbe-Torsk, hvorav Elbe er oppkalt etter hans initialer LB – som uttales Elbe.

I dag er Normark Norway AS en totalleverandør av sportsfiskeutstyr til sportsbransjen, med en rekke kjente og ledende merkevarer i sortimentet. Normark er et datterselskap av Rapala VMC Corporation, og har søsterselskaper over hele verden.

I 2012 flytter fiskeutstyrsleverandøren inn i nye og moderne lokaler og endrer samtidig bedriftsnavn til Normark Norway AS. Normark er navnet på alle datterselskap i Rapalagruppen. Konsernet er Europas største innen sportsfiske og distribuerer totalt i over 140 land. «Fiske for Alle» har vært Elbe Normarks slagord i mange år, og det er nettopp dette Normark Norway AS skal videreføre.

Dyktige fiskere holder foredrag

Normak Norway består utelukkende av lidenskapelige sportsfiskere, og under årets Snåsavatnet Fiskefestival sender de opp folk som har vært i bransjen i mange år og som vil røpe noen hemmeligheter for de fiskeinteresserte:

– Vi har et team som består av svært dyktige fiskere som kommer for å holde et foredrag om fiske med wobbler og fiske generelt. Her kommer det mange gode tips og triks til fiskeinteresserte som kan bidra til å dra storørreten opp av Snåsavatnet. Jeg kan garantere at her blir det mye å «plukke opp», forteller Odd Ivar Knutsen i Normark salg, midt- Norge.

Foredraget finner sted i Eldhuset ved Snåsa hotell fredag mellom klokka 21:00- 01:30. Her blir det også pub.

Odd Ivar er selv en dyktig og erfaren allround sportsfisker, og det er fluefiske etter laks som får Odd Ivars hjerte til å banke raskest. Odd Ivar har vært engasjert i lokal JFF og guidet i elva i 14 år. Han har vært i bransjen i 14 år med de siste 5 hos leverandør.

Sponser med flotte premier

I tillegg til et knakende godt og interessant foredrag, sponser Normark deltakere under konkurransen med flotte premier, noe de har gjort i mange år under festivalen. Det vil bli veldig fine premier i år, lover salgssjefen midt:

– Vi er alltid interessert i å sponse festivaler der barn og unge inviteres til å delta, det er viktig for å rekruttere fremtidige fiskere. Juniorene og barna får kjempefine premier i år, forteller han hemmelighetsfullt.

Som om ikke det var nok, blir det i samarbeid med G- sport Grong messepriser på et rikt utvalg av gode wobblere under fiskefestivalen.

Normark Norway har en egen youtubekanal som du finner her.

Odd Ivar Knutsen, Normark Norways salgssjef i midt- Norge.

Odd Ivar Knutsen, Normark Norways salgssjef i midt- Norge.