Fokus på #snåsavatnet


instagramkonkurranse web

Snåsavatnet Fiskefestival er svært sosial av seg. Nå er vi også å finne på Instagram i tillegg til Facebook.
I den forbindelse inviterer vi til en aldri så liten konkurranse på Instagram.

I denne konkurransen ønsker vi å fokusere på Snåsavatnets mange muligheter og fortreffeligheter både på- og rundt vatnet. Dette kan være en utflukt, aktivitet, fisketur eller rett og slett et flott naturbilde.

Starter i dag

Fra og med i dag og fram til 2. juli er det bare å knipse i vei med mobiltelefonen eller andre typer kamera. Du kan legge ut så mange bilder du ønsker i denne perioden. Legg ut bilde(ne) på Instagram med hashtag #snåsavatnet og @snasavatnetfiskefestival.

Lørdag den 2. juli kårer vi en vinner som får gratisbillett til konserten med Hellbillies på uteområdet ved Snåsa Hotell samme kveld.

Bilder som bruker hashtag #snåsavatnet legges også fortløpende ut på vår nettside.

Lykke til med jakten på gode motiver langs #snåsavatnet

Regler:

1. Følg @snasavatnetfiskefestival på instagram.

2. Ta et bilde på- eller rundt Snåsavatnet.

3. Post bildet på Instagram og hashtag #snåsavatnet og @snasavatnetfiskefestival.

Vilkår:

Når du laster opp et bilde på Instagram og merker det med hashtag #snåsavatnet og @snasavatnetfiskefestival, så har du godkjent disse konkurransevilkårene:

Snåsavatnet Fiskefestival kårer en vinner blant bildene som er lagt ut på Instagram og merket med hashtag #snåsavatnet og @snasavatnetfiskefestival. Bidrag vil ikke bedømmes etter spesifikke kriterier, her er det bare å bruke kreativitet og kanskje en dose med humor.

Snåsavatnet Fiskefestival forbeholder seg retten til å fjerne bidrag uten å varsle opphavsmannen dersom det blir oppfattet at bidraget anses å være ulovlig, støtende eller på annen måte etisk eller moralsk upassende. Vi forbeholder oss retten til å reposte bildene, samt bruke de i markedsføringssammenheng for fiskefestivalen.

 

Kommenter gjerne innlegget på en saklig måte