Gullvekt på 75.000 kroner


gullvekta_logoEr du heldig under årets fiskekonkurranse kan du stikke av med «Gullvekta-premien» på hele 75.000 kroner.

Det var i 2012 at Snåsavatnet Fiskefestival innførte en gullvektpremie på 25.000 kroner.

Gullvekta er ei idealvekt på samlet fangst. Denne vekta bestemmes ved at leder i fiskefestivalen og lensmannen i Snåsa plukker ut tre forskjellige vekter. Vekta skrives på en lapp og legges i en konvolutt som forsegles. Dette gjør man tre ganger, og disse tre forskjellige konvoluttene med ulike vekter tas med til premieutdelingen. Her trekkes det ut én konvolutt blant publikum og vekta offentliggjøres.

Deretter sjekkes vektlista fra alle som har levert inn fangst og kanskje kåres en vinner. Idealvekta har et slingringsmonn på ti gram. Treffer ingen med vekta, går premien videre til neste år og fordobles.

Hverken i 2014 eller i 2015 var det ingen som kom nærme nok gullvekta – dermed er denne premiesummen til årets fiskefestival på hele 75.000 kroner.

Her kan du lese mer om årets premier.

 

Alt som behøves for å vinne gullvekta er litt flaks…

 

Snåsavatnet Fiskefestival er kjent for sin gode premiering. For to-tre år siden var det en deltaker som gikk på scenen for å hente sin premie som uttalte at sjansen for å vinne en premie under fiskefestivalen var langt større enn å vinne i Lotto. Han er vel ikke så langt unna sannheten. Takket være rause sponsorer og et bra premiebudsjett er sannsynligheten for å vinne noe ganske stor. I år vil den totale verdien på premiepotten ligge godt over 100.000 kroner.

 

Kommenter gjerne innlegget på en saklig måte